Boerderijkip

Kiest u bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:

  1. (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
  2. Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
  3. Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap

Kipspecialiteiten

Poeliersbedrijf van der Laan is reeds honderd jaar een begrip. Door de jarenlange ervaring heeft van der Laan een uitstekende plaats in de markt. Al onze kipproducten worden dan ook door dit bedrijf, aan onze slagerij geleverd. Zij voeren een breed assortiment kip en kipdelen, werken geheel volgens de HACCP normen, en hebben de beschikking over een eigen vervoersdienst.

Hygiëne en het leveren van een uitstekend product gaan bij van der Laan hand in hand. Het bedrijf verwerkt de producten uiterst snel en efficiënt, zodat de versheid gegarandeerd kan worden. Om de continuïteit daarvan te waarborgen werkt van der Laan met een aantal vaste leveranciers en slachterijen die een hoogwaardig product leveren en reeds jaren met van der Laan samenwerken.