Over ons

Proef het verschil bij Uw Slager Ottens

 

Wij zijn de specialist op het gebied van vers vlees! Ons rundvlees komt rechtstreeks van de boerderij waar de runderen in alle rust opgroeien op de grazige Wieringerweide. Maar ook voor lekkere specialiteiten uit onze eigen worstmakerij kunt u prima terecht, de grill draait iedere dag. Op deze site willen wij u graag een indruk geven van onze specialiteiten en u laten zien waar en hoe al dat lekkers gemaakt wordt. Heeft u inmiddels trek gekregen? Kom dan eens kijken in onze winkel, wij zijn tenslotte niet voor niets 'Uw Slager'. Dat betekent dat wij ook graag 'Uw' Slager willen zijn.

Wij staan voor:

Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten.
Lekkere producten uit eigen worstmakerij.
Verstand van ons vlees.
Jarenlang vakmanschap.

Toeleveranciers

Met veel zorg hebben wij gekozen voor onderstaande toeleveranciers. De producten die wij niet zelf maken, worden door deze leveranciers geleverd. En ook bij deze producten gaan wij alleen voor de beste kwaliteit, en zijn wij zeer kritisch. Deze bedrijven hebben wij gekozen omdat zij voldoen aan onze hoge eisen.

Bekijkt u gerust eens hun website's, zodat u weet waar onze producten mits niet zelf gemaakt, vandaan komen.

 Haarsma Foodimpuls Heerenveen
 www.haarsma.nl
 G.van
Dalen's vleescentrale BV Schagen
 www.gvandalen.nl
 Poel...
van der Laan BV
 www.versekip.nl

Sponsor voetbalvereniging Succes!

Slagerij Ottens is al vele jaren de hoofdsponsor van v.v. Succes! Ottens heeft een hart voor sport en doet ook veel aan sponsoring van veel andere verenigingen. Een slager staat dan ook midden in de samenleving. Regelmatig organiseert Marcel bustochten naar s.c. Heerenveen. Leverancier van exclusieve vleeswaren Haarsma uit Friesland is de partner die voor sterk gereduceerd tarief toegangskaarten voor de Wieringer voetbalfans verzorgt.