Gaasterlander Kruidenvarken

Kiezen voor uniek en uniek en heerlijk van smaak

Als slagers kiezen we iedere dag bewust voor kwaliteit. Daarom zijn wij blij dat we kunnen werken met het Gaasterlander Kruidenvarken. Dit varkensvlees is onderscheidend in smaak en kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd door het eigen fokprogramma, een uitgekiend voerpakket, een dagelijkse kruidenmix en een volledig gesloten keten. Er wordt gewerkt onder de criteria van het 1* Beter Leven Keurmerk. Het eigen en unieke fokprogramma van de varkensboerderij in Hemelum in het Friese Gaasterland heeft geresulteerd in het eigen Gaasterlander Kruidenvarken. 

Hiermee is Gaasterlander een uniek varkensvlees concept waarbij smaak, dierwelzijn, milieu en gezondheid hand in hand gaan. De belangrijkste pijlers voor de kwaliteit van het vlees zijn de verzorging, voeding, gezondheid en het welzijn van de dieren en de dagelijkse kruidenmix die de varkens krijgen. Alles binnen Gaasterlander is er op gericht om stress tot een minimum te beperken. Dit proef je direct terug in de Gaasterlander producten.

   

Betere kwaliteit en meer smaak door 100% ketencontrole

Wij kiezen voor Gaasterlander omdat het van begin tot eind 100% klopt. Om de kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken te waarborgen werkt Gaasterlander nauw samen met alle partners in de keten. Gaasterlander werkt met eigen boeren, dierenartsen en voerleveranciers volgens strenge voorwaarden. Gaasterlander staat niet alleen voor verantwoord, maar bovenal voor heerlijk, mals en smakelijk varkensvlees.

     

Benieuwd naar de partners van Gaasterlander naast Ottens Uw Slager?