Hoevenaer varkensvlees

Hoevenaer Duroc, buitengewoon lekker!

Hippolytushoef - Slagerij Piet Ottens in Hippolytushoef heeft vol overtuiging gekozen voor het lekkerste varkensvlees dat er is, Hoevenaer. En dat is niet zonder reden, het vlees is namelijk heerlijk mals door de licht gemarmerde structuur.   

Nederlandse Herkomst

De Hoevenaer Duroc varkens komen van Nederlandse boerderijen uit een korte keten en dat proef je. Iedereen is van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen in één van de “Beter Leven” stallen van Hoevenaer. De boeren vertellen graag het verhaal over hun varkens en hun bedrijf! Ze hebben aandacht voor het welzijn van de dieren en behoud van de natuurlijke omgeving. De varkens worden op een diervriendelijke manier gehouden. Ze leven in groepen, krijgen volop licht, ruimte, stro en speelmateriaal. Dat is lekker om in te wroeten en zorgt voor een goed contact tussen de dieren en hun verzorgers.

Goed voor mens , dier en milieu

De Hoevenaer boeren hebben bewust gekozen voor het duurzaam houden van de varkens. Met respect voor mens dier en onze planeet. Afvalproducten worden omgezet in groene energie, luchtwassers zorgen voor zuivere lucht en zonnepanelen voor schone energie. Paddenpoelen en bloemenvelden op en rond de boerderijen zorgen voor een gezonde biodiversiteit en dragen bij aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

Kies ook voor het beste varkensvlees uit een duurzame en transparante keten!